Press kutak

Air Pannonia ojačala flotu novim poslovnim zrakoplovom

Air Pannonia iz Osijeka ojačala je svoju zrakoplovnu flotu novim poslovnim zrakoplovom. Nakon dva zrakoplova CJ-a registarskih oznaka 9A-JIM, i CJ2 registarskih oznaka 9A-JIP, stigao je i treći jer se pokazalo da klijenti najradije biraju baš letove s CJ2.

Riječ je, dakle, o novom zrakoplovu Cessna Citation 525A –CJ2, registarskih oznaka 9A-JET, čime je Air Pannonia postala jedina tvrtka u Hrvatskoj koja u svom vlasništvu ima tri JET-a. Zrakoplov spada u jedan od komfornijih ove klase, a stigao je iz Ujedinjenog Kraljevstva. S obzirom na to da se povećala potražnja upravo za letovima s CJ2, obitelj Vlašić povećala je svoje avio-kapacitete.

Potražnja za uslugama avioprijevoza raste

Air Pannonia sad je već prepoznatljiv brend na europskom i širem tržištu, pa ne čudi potreba za dodatnim širenjem i ulaganjem u proširenje flote. Njihovi stalni klijenti su ljudi iz poslovnog svijeta, svijeta sporta, kao i šoubiznisa, koji imaju stalnu potrebu za uslugama Air Pannonije.

Uz dosadašnja tri zrakoplova, ponosni su i na novo uređenje i proširenje servisnog kapaciteta i hangara na Zračnoj luci Klisa, na kojoj su upriličili i svečani dolazak novo zrakoplova.

O tvrtki Air Pannonia

Air Pannonia sestrinska je tvrtka Air Tractora, iza koje stoji tradicija bavljenja zrakoplovstvom 28 godina. Tvrtka je u obiteljskom vlasništvu i jedina tvrtka u Hrvatskoj koja se bavi svim segmentima zrakoplovstva (školovanjem pilota, servisom, testiranjem engleske jezičnosti pilota, medicinskim prijevozom organa te naravno VIP prijevozom poslovnih korisnika).